Friday, June 29, 2012

Summer Latin Institute - DAY 15, 9:18 a.m.

Excited about today. Looking forward to teaching Horace, Odes 1.11, "carpe diem," at the optional lunchtime sight reading session. The greater Asclepiadean meter is very Lerner and Loewe, very Rogers and Hammerstein, circa My Fair Lady, circa South Pacific.

Even excited about afternoon review for Monday's exam. We'll be reading a continuous passage of about 150-200 words, in relatively simple Latin (but with plenty of sophisticated syntax), about the last days of Cicero and his death.

More soon... 

Note: The opinions expressed in this blog entry are those of the blogger, and do not represent the opinions of the CUNY Latin/Greek Institute, its students, faculty, or administration.

1 comment:

  1. Có bao nhiêu cách mặt nạ bổ sung collagen thế nhỉ? Cho mình hỏi collagen có trong thực phẩm nào nhiều nhất và nó có tốt cho cơ thể không. Mình đang thắc mắc liệu mặt nạ có chứa collagen giúp đẹp da vậy nhỉ, collagen chứa nhiều trong trái cây nào là những loại nào có dễ tìm ngoài chợ không vậy. Collagen là gì? và uống collagen có hiện tượng gì là điều mà nhiều chị em thắc mắc. Các bà bầu có nên uống collagen khi đang cho con bú có nguy hiểm không và có loại collagen cho bà bầu không. Tùy vào từng loại collagen mà chúng ta uống collagen vào lúc nào thì tốt nhất để tốt nhất cho cơ thể, khi uống collagen bị tăng cân và hiệu quả như thế nào đối với những người béo phì kem đặc trị thâm quầng mắt bọng mắt vanilyx của chúng tôi sẽ giúp mắt các bạn hết thâm quầng và có bọng mắt thật xinh, đây là bí quyết dưỡng tóc với dầu oliu và trứng gà sẽ giúp chị em có một mái tóc suôn mượt và chắc khỏe.

    ReplyDelete